Idag! Vilken dag! Vaknar. Lättad. Lättare i huvudet. Visst, jag hostar. Men oj vilket hopp i energi i kroppen. Kaffe. Macka. Arbete. Bra musik. Tror till och med att jag ska bjuda till med att raka mig! WHAT A TIME TO BE ALIVE!

På väg att friska till efter några dagar “under isen”. Tog en promenad ute i snön. Kände hur livet återkom till kroppen. Känns gött!

Sparat från Dagens ETC. När Moderna museets förre chef Daniel Birnbaum, den 28 oktober i fjol, bjuder in till mingel på Centre culturel suédois i Paris, står Hilma af Klint-hajpen troligen på sin absoluta höjdpunkt. En vecka tidigare har Lasse Hallströms långfilm ”Hilma” haft galapremiär i Stockholm. Om några dagar lanseras hennes målningar som NFT:sRead more »

Från SvD Har du funderat över hur mycket pengar du skulle behöva för att vara allra lyckligast? Det gissar jag att du har, det är tveklöst den vanligaste frågan jag får om hur livet och lyckan hänger ihop. Micael DahlenUppdaterad 2022-08-30Publicerad 2022-08-29Dela artikeln:Inkomsten som skulle göra svenskar lyckligare Detta är en kommentar. Eventuella åsikter somRead more »

Vi har gett Svenska Akademin i uppdrag att ta fram ännu starkare ord som kan beskriva händelseutvecklingen.

Det är lätt att glömma kostnaden för din bekvämlighet.

test

Next Page »